Via behandling med Interferon Beta fra Merck Serono er det muligt at hæmme sklerose eller lignende autoimmune sygdomme

I torsdags blevet der slået skår i vores altid skønne liv. Længe har jeg haft en underlig snurrende følelse overalt såvel som været meget uoplagt. Ikke desto mindre var både jeg og min mand slet ikke indstillet på det enorme chok som ramte os, da vores læge fortalte mig om den frygtede besked. Efter flere undersøgelser stod diagnosen nemlig klar: jeg lider af en af de værste autoimmune sygdomme: dissemineret sklerose.

Efter at jeg havde fået diagnosen, har jeg prøvet at få et overblik over, hvad en tilværelse med multipel sklerose kommer til at indebære for mit arbejdsliv såvel som for vores vidunderlige piger og min kæreste. Har vi stadig chancen for at tage sammen på rejser, og vil jeg have krafterne til at tonse rundt med drengene? Jeg er nu begyndt at se nærmere på mine muligheder for behandling mod sygdommen, eftersom der ingen tvivl er om, at jeg absolut ikke er parat til at sige farvel til de ting i hverdagen.

En af de mest virksomme muligheder til at bekæmpe multipel sklerose er med garanti Interferon Beta fra Merck Serono. Det er den fordi, at Interferon Beta sklerose behandlingen bremser den demyelinisering, der forårsages af dissemineret sklerose og øvrige autoimmune sygdomme. Ved at benytte midlet fra Merck Serono er det som følge heraf i mange tilfælde muligt både at forlænge tiden mellem attaks og reducere deres effekt.

Jeg vil alligevel gerne vide, om der er en eller flere her på bloggen, som kan sige noget om virkningen af behandling med Interferin Beta mod multipel sklerose, inden jeg accepterer Merck Seronos medicin?

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>