Vi leder efter en kano at leje til en kanotur langs Gudenåen

Helt op i teenageårene var mig og mine forældre og storebror på en fantastisk kanotur Gudenåen i sommerferien hvert år. Som ung var jeg tillige af sted på kanotur med min spejdergruppe. Det specielle ved samtlige af kanoferierne er de utallige specielle minder om en tur fuld af sammenhold såvel som fysiske udfordringer i den idylliske jyske natur. Det gælder både fra dagene i en kajak eller kano på alle søerne mellem Tørring og Fladbro eller på Gudenåen samt tilstødende vandløb og de idylliske aftentimer omkring bålet i lejren langs bredden. Jeg husker tillige den dag i dag den særdeles fantastiske følelse, det var, den dag jeg for første gang fik chancen for selv at sejle en kano Gudenåen.

I dag er det snart nogle år siden, at jeg sidst var på kanotur omkring Gudenåen. Siden dengang har jeg fået mig en uddannelse såvel som et drømmejob og ikke mindst en skøn partner. Forrige forår fødte jeg tillige vores første datter, der nu er så gammel, at jeg ikke kunne lade være at overveje, om den kommende sommer var det rigtige tidspunkt til at tage barn og husbond med ud at ro i kano langs Gudenåen. For nogle dage siden traf vi beslutningen over et glas hvidvin med min husbond efter puttetid. Det bevirker, at vi pt. er på udkig efter en virksomhed med tilbud på kanoudlejning Gudenåen. Alternativt tænker jeg, at et kanoudlejningssted i nærheden af Tørring ville være oplagt.

Det, jeg efterspørger, er derfor, om der eventuelt er en eller anden herinde, som har kendskab til et suverænt sted med kanoudlejning Tørring eller udlejning af kajakker og kanoer i nærheden Gudenåen eller muligvis Silkeborgsøerne? Det skal også så vidt muligt være et sted, der har favorabelt tilbud på kanoferier i Midtjylland særligt til de behov, som en familie med små børn har. Kan du give en idé til, hvor jeg kan få det bedst mulige tilbud på udlejning af kanoer omkring Tørring eller Gudenåen, så skriv i kommentarfeltet her på bloggen, så jeg kan få nye minder fra kanoture i selskab med min egen familie.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>