Sminke plus kostumer til de to piger

De to dejlige tøser skal til udklædningsdag i børnehaven på onsdag, så de spurgte mig, om jeg vil sy deres kostumer & erhverve teatersminke. Jeg er meget stresset her for tiden, men hvilken en mor siger nej til at udfærdige sine plagende døtres kostumer? Derfor tog jeg på hovedgaden den anden dag, i begyndelsen i kostumebutikken, da jeg blev nødt til at handle rekvisitter, og så i stofbutikken. I kostumebutikken havde de talrigt lækkert udstyr som fx sminke. Jeg begyndte med at se på kostumer, blot så jeg kunne få inspiration. Alverdens kostumer havde shoppen, og mange interessante iblandt var der. Jeg reflekterede i grunden over, om jeg skulle spendere penge på nogle, men nej, for jeg har som sagt forsikret mine piger om, at jeg laver dem selv. Herefter gik jeg hen for at se på sminke, og også her havde de et bredt udvalg. Det sluttede med, at jeg købte sminke til næsten tohundrede dkr., men jeg ved til gengæld, at pigerne vil blive ret glade over det.

Efter jeg havde købt stof, tog jeg hjem for at gå i gang med at sy tøsernes kostumer. Fornøjede blev de, da de så, at det var prinsesser, de skulle klædes ud som. Jeg ser frem til at få tøserne at se i deres kostumer, idet de er færdiglavede. Desuden har jeg lovet pigerne at tage med dem ned i børnehaven, når de skal klædes ud. Endvidere kan jeg samtidig lige ”prale” af, at jeg selv har syet prinsessekostumerne.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>