Skolen får foldedøre

Jeg kan rigtig godt lide mit job. Jeg er folkeskolelærer for indskolingen, der er 1. til 3. klasse og børnehaveklassen. Der skal lukkes et par skoler her i byen, og grundet at denne skole har en del plads, bliver alle eleverne fra den ene skole flyttet hen til os. Det vil medvirke, at der skal stilles foldedøre op inde i klasselokalerne, for så bliver de store lokaler delt i to mindre lokaler. Jeg er ikke begejstret for, at der skal monteres de førnævnte foldevægge, for jeg elsker at have et klasselokale med meget plads at undervise eleverne i.

Vores nye foldedøre skal kunne åbnes, så vi også kan arbejde på tværs af klasserne. Det er nok egentlig en ret smart ide. Det bliver formentlig også en anelse hyggeligere at være i et mindre klasselokale, men jeg er bare bekymret for, om der vil være pladsmangel til mange af de indlæringsaktiviteter, mig og børnene laver. Inspektøren på skolen mener, at vi kan gå ud i fællesrummet. Efter hans mening er foldedøre det smarteste, man kan gøre, nu hvor vi får en masse nye elever, og der må jeg faktisk give ham ret. Det er desuden en del billigere, end hvis vi skulle bygge rigtige vægge. Glædeligvis kan man anvende foldedøre, som holder lyden ude. Det er jeg begejstret for, pga. at det ville være forfærdeligt, hvis man skulle lytte til ikke bare én, men hele to klasser med børn. Dette skyldes, at de jo godt kan støje af og til, men de betyder stadig meget for mig. Jeg gad godt vide, hvordan det kommer til at være, når den anden skole ankommer her på skolen, og vi skal have foldevægge.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>