Rekruttering i Odense & en ny kollega

Det har været en stresset måned her på arbejdet i Odense! Jeg anvendte først outplacement, Odense, derefter vikarbureau i Odense og så rekruttering – Odense.

Jeg var nødsaget til at afskedige en medarbejder i begyndelsen af min måned, og det har været særdeles ubehageligt for hende, derudover mig også. Gudskelov fik vi begge to en masse gode råd af outplacement Odense {www.temp-team.dk/Forside/Arbejdsgivere/Outplacement.aspx} gennem hele forløbet fra begyndelsen til slutningen. Outplacement, Odense begyndte med at hjælpe mig med selve afskedigelsen og derefter min kollega med at komme sig over det.

Kun nogle dage efter var der en anden kollega, som sagde, at vedkommende gerne ville have orlov og tilføjede, at jeg jo kunne ringe til et vikarbureau, Odense. Det ophidsede mig en anelse, fordi det nemlig er en af mine bedste kolleger. Et par dage efter ringede jeg derfor til et vikarbureau Odense {www.temp-team.dk}, som øjeblikkeligt ville gå i gang med at få en vikar.

I sidste uge gik jeg i krig med rekruttering, Odense, fordi jeg skulle finde en kollega, der vil arbejde for mig som erstatning for den fyrede kollega. Jeg begyndte med rekruttering, Odense ved at fremstille en udførlig arbejdsbeskrivelse, og til sidst gik søgningen i gang sammen med rekrutteringsfirmaet. Jeg håber , jeg i den nærmeste fremtid finder den korrekte kandidat til arbejdet.