På hvilken måde fornemmer man forskel på stokerfyr og deres funktioner

Personligt flyttede jeg i forrige uge i en gammel murermestervilla med min bedre halvdel, og det er således højaktuelt at finde sig en god varmetilførsel. Jeg er helt sikkert sikker på, at det ikke skal være det lokale fjernvarmeværk, pga. det er ekstremt dyrt! Oliebrændende fyr er en trussel mod klimaet, og kakkelovne griser, så jeg tror, at et stokerfyr i god kvalitet udgør en optimal udvej. Nogle stokerfyr formår eksklusivt træpiller desuden brænde flere slags korn, og nogle er i stand til at bruge rub og stub.

Pt har jeg kig på et kvaæitets stokerfyr fra en virksomhed, hvilken der påstår, at de selv laver produkterne i høj kvalitet. De afretter, fremstiller samt forbedrer faktisk jævnligt ders fyr. Jeg kan godt lide tanken om at få en stokerfyr-model, som er lavet i Danmark. På samme tid kan denne model af stokerfyr brænde krævende emner, og fyret kræver ikke meget service og eftersyn. Producenten fortæller, at folk med netop dette stokerfyr model har evenen til at brænde træpiller, korn og lignende. Produktionsfirmaet fremstiller dogimidlertid også en ret mindre omkostningsfuld slags, hvilken der mest kan bruge bestemte slags korn & piller af træ, samt brænde.

Altså – sagens kerne kan formuleres som; hvad for et af de 2 former for mit køb skal ende på. Mere præcis hvad har jeg gavn af ved også at have den mulighed at udnytte granulat lignende materialer? Altså hvis nogen er i besiddelse af gavnlig erfaring, må I virkelig gerne skrive til mig. Og gerne inden, at vinteren er over os, så min kæreste og jeg ikke ender med at blive forkølede i hjemmet, bare fordi kæresten og jeg har fået bestilt det mest ideelle af alle stokerfyrene.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>