Nye træhuse plus jeg og min fyr

Ny bolig vil jeg og kæresten Peter købe om kort tid. Siden jeg var lille, har jeg drømt om at få et hus i træ – lidt ligesom et sommerhus, så det er perfekt, at de fremtidige typehuse, ja sågar træhuse, vil ligne dette. Det sted, hvor vi skal bo, kommer nok også til at ligne et sommerhus område, fordi de nye typehuse vil ligne hinanden. For eksempel får husene ensartede tage, døre plus vinduer. Der bygges lige nu nogle splinternye boliger i en lille by i Østjylland, og det bliver det, som vi kalder typehuse. Af den grund at min fyr og jeg godt kunne tænke os at flytte fra den lejlighed, vi bor i nu i centrum af storbyen, til et parcelhus lidt nærmere på landet, vil vi købe sådan et hus. Vidunderlige træhuse i lærk, endog med stor have, kommer det til at være. Jeg længes efter at skulle opholde mig i et af disse træhuse, hvor der ikke er larm, og hvor der er en smule bedre plads. Det bliver desuden godt med vores egen have, hvilket jo er meget udbytterig at have, når det er godt vejr. Jeg har i lang tid ærgret mig over at leve i vores lejlighed, idet det er godt vejr, da jeg holder meget af at befinde mig udenfor. Selvom min fyr – Peter, allerede er startet på at skvadre om, at han ikke vil slå græs, tror jeg dog, at han egentlig ligeledes glæder sig til at kunne være ude i en have. Blomsterne og sådan noget skal jeg nok tage mig af. Dét gider min fyr i alt fald ikke. Hvis han måtte vælge, så skulle vi sikkert overhovedet ikke være ejere af blomster og den slags feminine pjat.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>