Mit selskab benyttede rekruttering i København og fandt så mig

Mit forhenværende arbejde fandt jeg vha. rekruttering København. Det var mit job i lang tid, og jeg var desuden rigtig tilfreds med det. Dog blev jeg opsagt, så jeg benyttede mig af outplacement i København, hvilket virkelig var en stor hjælp for mig. Jeg har lige fundet nyt job vha. et vikarbureau – København. Det ser ud til at være et fint job, hvilket jeg også bliver glad for.

Det er snart ni år siden, jeg henvendte mig til et firma, som arbejdede med rekruttering – København. Da mit tidligere selskab så manglede en til kollega og kontaktede rekrutteringsbureauet, så de mig i deres database, og dermed kom jeg til et jobinterview. Jeg endte med at blive ansat. Rekruttering København var rigtig enkelt, og jeg kan kun anbefale det til både arbejdsledige samt firmaer. Idet der skulle forekomme nedskæring på min arbejdsplads, blev jeg afskediget, og det kom som et chok for mig. Til alt held havde min arbejdsgiver lige inden anskaffet et bureau, som tog sig af outplacement – København, og det hjalp mig med at komme mig over det.

Selskabet med outplacement København foreslog, at det var en mulighed at ringe til et vikarbureau – København, og det gjorde jeg. En medarbejder fra et firma, ligesom mit tidligere, gik på sygeorlov, og jeg fik dermed et vikariat på et års varighed. Men jeg tror, at jeg evt. bliver ansat fast når jeg er færdig med vikarjobbet. Vikarbureau, København gjorde det rigtig enkelt for mig at skaffe et nyt job og enkelt for mit nye firma.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>