Lønservice, som jeg personligt helt klart vil rose

Jeg har forholdsvist meget at skrive sig bag øret, hvis man netop er startet som chef. Idet man er herre af selvstændig virksomhed, er det ekstremt vigtigt med den bedste lønservice. Men faktisk har jeg en kontrakt med en anbefalelsesværdig samarbejdspartner. Det er et firma som tilbyder lønservice, og som tilbyder administration af lønsedler, tid, projektarbejder, produktion/job og dertil personale. Det er altid dygtige samt interesserede ansatte, der tager vare på min forretnings lønservice plus de omkringliggende funktioner.

Indtil videre føler jeg mig uden tøven tilfreds, og det på trods af, at jeg kun har brugt dem i lidt kort tid. Men jeg kan blot føle, at netop her har jeg fundet en lønservice i super solid kaliber. Jeg eller de ansatte skal ikke tænke på at bekymre os om de anstrengende, administrationsmæssige byrder bliver udført. Oplever vi noget, vi er usikre på, så leverer de foruden lønservice desuden fantastisk ordentlig guidning.

Ud over at fikse mit firmas lønservice, ordner vores samarbejdspartner desuden alle ting, som har at gøre med vores registrering af tid. Det vil nærmere bestemt sige, at de optegner alle funktioner i relation til fravær, fleks, overarbejde, lønforhandling foruden opfølgning. Lige nu har vi mest behov for alene den almindelig lønservice, eftersom jeg egentlig kun har en håndfuld ansatte. Dog idet firmaet har vokset sig stort, kommer det til at være super funktionelt, at hver enkelt person på egen hånd er i stand til at gå ind i it-systemet og notere sit fravær foruden tjekke løn, feriedagene mm. Derfor føler jeg mig over fornøjet med vores partner i relation til lønservice, idet jeg ser store gunstige muligheder såvel i øjeblikket som på længere sigt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>