Kostumer i massevis havde shoppen

Om et par dage skal mig og veninden til firma-udklædningsfest, så hun spurgte mig, om jeg ville købe vores udklædningstøj, og tyroler kostumer har jeg især overvejet. Jeg har rigtig travlt for tiden og har ikke så meget tid, men udklædningen er jo nødsaget til at købes. Derfor tog jeg ind til byen for nylig i kostumeforretningen. I kostumeshoppen havde de en masse kostumer og en del fedt tilbehør: masker, hatte, parykker, sminke, og så videre. Jeg begyndte med at kigge på kostumer for at få inspiration. Kostumer i stor stil havde forretningen, og der var mange gode iblandt. Jeg spekulerede egentlig på, om det overhovedet var nødvendigt at købe kostumerne, pga. at jeg jo faktisk blot kunne låne noget af min søster, men okay, hvem er ejer af tyroler kostumer? Derpå var næste skridt masker og parykker, og også her havde de et stort udvalg. Jeg endte med at købe to tyroler kostumer, to masker samt hatte.

Da jeg havde købt kostumer, kørte jeg hjem til veninden for at vise hende vores udklædning. Opstemt blev hun, idet hun observerede, at det var tyroler piger, vi skulle være. Jeg ser frem til at se min veninde og jeg i de tyroler kostumer, jeg har købt. Jeg gætter på, at vi kommer til at blive smukke. Jeg kan endvidere ikke vente med at se vores medarbejderes kostumer. Jeg tror, det kommer til at blive en interessant firmafest. Af en eller anden grund er kostumefester for det meste altid lidt bedre end almindelige fester.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>