Kontrasten ml tøjforretning og bukning af rør, udstødningsrør, profilvalsning, rørbearbejdning og bukkeværktøj

Gad vide om jeg har strejfet min mands gesjæft? Manden min har arbejde med rørbearbejdning, udstødningsrør, profilvalsning, bukning af rør og bukkeværktøj. Æhm hvad, filosoferer I sandsynligvis. Ja, det gjorde jeg sandsynligvis , såfremt jeg ikke var gift med manden og ofte har hørt om profilvalsning, rørbearbejdning og bukkeværktøj.

Jeg synes, det er gunstigt, at jeg og ham kan bidrage med så vildt uens interesser som rørbearbejdning, profilvalsning og gøren brug af bukkeværktøj bukning af rør til de perfekte udstødningsrør versus Alexander McQueens seneste runway, butiksdrift og kollektionsindkøb

Profilvalsning, bukkeværktøj, bukning af rør og rørbearbejdning er eksempelvis det, der bliver anvendt til at lave din bils udstødningsrør – eller store udstødningsrør på fabrikker. Og de her behagelige spejlglatte rækværk, som at der benyttes trappeopgangen hos mit job. Manden jobber med profilvalsning, bukning af rør og rørbearbejdning fødevarevirksomheder, grafiske anlæg og hos en vindmølleproducent. Super cool, synes jeg. Sådan noget med profilvalsning, bukning af rør, udstødningsrør, rørbearbejdning og bukkeværktøj ligger langt fra mit job. Kontrasten er stor.

Nu spekulerer jeg på, hvad jeres kærester jobber med. Kender I til rørbearbejdning, udstødningsrør, profilvalsning, bukning af rør og bukkeværktøj eller måske selv har arbejde i industrien.

Udstødningsrør, rørbearbejdning, bukkeværktøj, profilvalsning og bukning af rør er nu blevet kommet ind på her på bloggis. Nu ved I læsere så lidt om min husbonds arbejdssted. I skriver gerne, såfremt I overraskende for mig vil have mere angående bukkeværktøj, profilvalsning og rørbearbejdning, ellers regner jeg med at droppe emnet. Haha.