Kasseapparat plus en håndterminal i mit nye firma

Her for nylig blev jeg ansat i et stort selskab, hvor jeg oftest befinder mig ude på et lager, dog derudover i vores forretning. Jeg er rigtig henrykt over jobbet, men det er, mener jeg, svært at lære at bruge alle de forskellige slags maskiner, firmaet har. For eksempel har jeg skullet lære at benytte forretningens kasseterminal og en håndterminal ude på lageret. Det kasseapparat, der er på arbejdet, er sværest at bruge, på grund af at der er en masse egenskaber. Heldigvis skal jeg ej bruge den så ofte. Den håndterminal, jeg bruger i firmaet, er derimod nice, da jeg med den kan have kontrol over alle ordrerne, og dertil kan den scanne produkterne, så de bliver ført ind i systemet.

Den funktionsrige kasseterminal anvendes hovedsageligt af salgsafdelingen til ekspedition af vores kunder, men da de er tilknyttede min håndterminal, må jeg ligeledes gøre brug af dem somme tider. Det er mest oversigten, jeg gør brug af, af funktioner i vores kasseterminal, fordi den kan give mig et overblik over alle mine opgaver og ydermere selskabets kunder, ordrer & varer et cetera. Derudover har vores kasseapparat funktioner angående mine arbejdstimer samt lønnen, jeg får. Det bedste ved min håndterminal er, at jeg kan tage den i min lomme og derfor have den med overalt, og så kan jeg når som helst tjekke mine nye ordrer plus fakturere de ordrer, som er færdiggjorte.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>