Kajak-ken og jeg er et team!

Nu må jeg fortælle om kajakken, jeg akkurat har anskaffet mig. Er I informeret om sidste nyt fra mit liv? For nyligt er jeg begyndt at ro meget i kajak, hvilket allerede har givet mig eventyrlige sportsoplevelser, som jeg ønsker at dele med andre. Dertil har jeg fået mange erfaringer relateret til mange typer kajakudstyr, dog vil jeg gerne spørge, om det kan være at I på samme måde har gode råd til mig. Og hvis det er tilfældet må I endelig poste et par kommentarer til mit seneste blogpost.

Personligt har jeg reelt næsten altid seriøst overvejet at starte på at ro kajak. Jeg har ofte tænkt, at det måtte være fabelagtigt at glide hen over verdenshavet i en kvalitets kajak rustet med optimalt kajakudstyr, og det derfor ville være muligt at modstå vejret i Danmark mens jeg ydermere kan være et med de smukke naturoplevelser. Og når alt kommer til alt – mine fornemmelser har vist sig at have sin rigtighed. Jeg har eksempelvis været ud i mit lækre kajakudstyr præcis til morgendæmring, hvilket viste sig som eventyrligt billedskønt, idet havet lå spejlblankt. Nogle dage efter var jeg på vandet i stiv kuling, men gud ske lov havde jeg fået kvalitets kajakudstyr, således at det ikke var problematisk. Derfor må jeg på det kraftigste tilråde at investere i kajakudstyr fra kvalitetsproducenter, det vil man nemlig ikke fortryde, når man er i sin kajak på vandet.

Noget mere om baggrunden.

Jeg havde selv mange betænkninger forud for, at jeg udvalgte den kajak, som nu er min. For der bliver lavet så mange alternativer, hvorfor det virkelig er fundamentalt at ende med en kajak, som svarer til den individuelles størrelse og persontype. Ens kajakudstyr må til stadighed være i orden. Man kan sammenstille sagen med, at en rigtig kajak må passe til en kajakroer, tilsvarende som skoen må passe på en fod uden at være for smal eller bred. Så mit råd til alle jer, der læse min blog og, som har planer om at kaste jer ud i kajak-roning – sørg nu for at udvælge en kajak-forhandler der i sortimentet har mindst 30 varierende kajak-varianter til disposition. Så vil man hele tiden kunne finde det rette kajakudstyr plus den allermest ideelle kajak til havet. Dette er min holdning.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>