Jeg stræber imod Gudenåens Camping i år igen

Jeg tænker, at folk kan assistere når et gælder om at opspore guldkorn i forhold til Gudenåens Camping. Faktisk på grund af at det er presserende for min famlie og jeg i år efter adskillige års afbrud. Jeg husker ret klart det daværende Gudenåens Camping, men det er adskillige år siden dengang, jeg var på camping-ferie. Som lille var mig og mine forældre og storebrødre på en fantastisk tur til Gudenåens Camping hvert eneste år. Siden hen var jeg tilmed af sted med folkeskolen. Det særlige ved alle turene med bl.a. kano ved Gudenåen er de utallige minder om en sommer fyldt med fælles oplevelser samt store udfordringer i den skønne østjyske natur. Fra de mange dage på vores hyggelige Gudenåens Camping og de hygsomme ophold i telte oppe på søbredden tæt på Gudenåen. Jeg erindrer desuden til stadighed den specielle oplevelse, dengang jeg for allerførste gang fik lov til at tilbringe en forlænget weekend på Gudenåens Camping i Østjylland.

Som det ser ud nu er det efterhånden lang tid siden, at jeg sidst var med på camping ved Gudenåen ved Gudenåens Camping. I mellemtiden er jeg blevet færdiguddannet som lærer, har fået velbetalt arbejde og endda også en fantastisk kæreste. Forrige sommer fik vi tilmed vores fælles barn, som nu i virkeligheden er så gammel, at jeg for noget tid siden gik i gang med at spekulere over, om tiden var inde til tage barn og kæreste med i en kano langs Gudenåen. Forrige torsdag blev beslutningen truffet over et glas rødvin med min kæreste efter barnet var faldet i søvn. Det fører mig til, at jagten nu er gået ind på et sted med camping ved Gudenåen. Umiddelbart tænker jeg, at et camping- og kanoudlejningssted ved Randers ville være en mulighed. Det, som jeg fisker efter, er i den anledning, om der eventuelt er en af jer herinde, som ligger inde med erfaring med Gudendåens Camping her i 2011 eller et forholdsvist billigt sted med kanoudlejning Gudenåen med høj sikkerhed eller kanoudlejning tæt på Gudenåen og Silkeborgsøerne? Det må meget gerne være sted med udlejning af kanoer, som har et tilbud på kanoture på Silkeborgsøerne og Gudenåen særligt til børnefamiliers behov. Kan du give mig et fantastisk tip om kajak- og kanoudlejning + camping v Gudenåen i nærheden af Gudenåen såvel som Fladbro, så skriv en kommentar nedenfor, så jeg kan skabe nogle nye minder fra kano- og Gudenåens Camping-ture som jeg kan dele med min egen lille familie. Så kommer jeg til at være helt vildt lykkelig, takker.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>