Jeg mener, at mit år på efterskole var det allerbedste år i mit liv

For nogle år siden gik jeg på efterskole i Midtjylland, og det var en sportsefterskole. En idrætsefterskole har selvfølgelig de obligatoriske, faglige fag, men derudover havde den alle mulige tilvalgsfag. Grundet det er en sportsefterskole, gjorde man motion hver dag. Jeg kunne faktisk ikke få nok motion i sidste instans, så dermed var det meget dejligt, at det samtidig var en efterskole med fitness. En sportsefterskole, idrætsefterskole vil være korrekt for dig, såfremt du behøver mere energi og har brug for at blive mere sund, frisk og ikke mindst glad. Jeg kan meget godt lide alle idrætsgrene, og eftersom min skole havde en del idrætsgrene som fx håndbold samt boksning med flere, kunne jeg dyrke så meget sport, jeg havde lyst til. Det var samtidig en efterskole med dans, og det endte alvorligt talt med, at jeg blev ret henrykt for dans. En sportsefterskole er korrekt for dig, hvis du vil lave nogle forskellige genrer inden for idræt, og hvis du er skør med sport samt at have det sjovt sammen med vennerne.

Fordi skolen også var en musikefterskole, blev jeg oplært i at musicere med adskillige instrumenter som f.eks. klaver, hvilket var rigtig spændende. Samtidig lærte jeg at fremstille tøj, da det nemlig også var en efterskole med design. Sådan nogle efterskoler er nyttige til dig, hvis du er tosset med at beskæftige dig med en masse aktiviteter, eventuelt en aktivitet du ej har prøvet førhen, samt hvis du vil hygge dig i selskab med dine venner. Noget af det, som jeg var gladest for ved skolen, vil jeg godt lige nævne. Skolen var en efterskole, der havde friluftsliv som fag. Vi lavede dermed flere forskellige udendørs aktiviteter, som nu og da var en udfordring, men sejt. Eksempelvis lærte jeg at klatre, sejle i kajak + leve uden for i et telt. Denne efterskole vil være hensigtsmæssig til dig, såfremt du er virkelig henrykt for at udfordre dig selv. Disse friluftslivsoplevelser gjorde sammenholdet på efterskolen stærkere.

Søger du en efterskole? En efterskole har en masse at byde på. Året på efterskolen var den allerbedste oplevelse i mit liv. Min mening er, at du skal overveje at søge efter en efterskole, hvis et eller andet af det, du har læst i denne blog, har virket som noget for dig.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>