Interesseforskel mellem min mand og jeg – hegnsstolper + havelåger vs. pølser og kager plus skattejagt

Min mand ser i øjeblikket ikk ud til at kunne overveje noget som helst end hegnsstolper (http://www.hegns-snedkeren.dk/hegnstolper) og havelåger , http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havelaager, , i mens jeg går & grunder over den mindstes fødselsdagsfest for børnehaven med saft plus overvejelser omkring lagkafefyld & boller. Iiih. Min kæresten og jeg ska’ til at have skifte vores lille parks nedslidte rækværk, og projektet gør at jeg og manden skal ha’ ubrugte hegnsstolper og at ham og jeg er nødt til at udvælge ml et utal af alternative havelåger. Fint nok, men kunne haveprojektet ik liige afvente til når vi har klaret festen for børnehaven, hvor ham og jeg får visit af seksogtyve børnehaveunger? Den planlægning er pænt anspændt at fikse på egen hånd, mener undertegnede.

Personligt har jeg ikk’ skænket min smag når det gælder hegnsstolper og havelåger en tanke. Havelåger og hegnsstolper var bare en ting, som stod der, de steder jeg da jeg var barn og ung har haft barndomshjem. Men nu og her har jeg og ham selv murermestervilla og må vælge sådan noget. Min kæreste kom frem til nogle fordelagtige sælgere på internettet og ka’ ikke bestemme sig for om vi skal vælge hegnsstolper lavet i aluminium eller træ. Undertegnede er sandsynligvis mest begejstret for stolperne i træ, meeen det kan da ozz muligt at alu-hegnsstolper er ret fine i udseende og mere solide?

Min mand og mig har talt hvorvidt vi skal have høj låge til haven, og i dag har min mand opdaget forskellige lækre og robuste havelåger, som oven i købet er låsbare. Det er dejligt, nu hvor vi har et hus på en vej, hvor der har været et par indbrud.

Så snart ungerne er blevet underholdt med underholdning og maraboulagkage, så ka’ ham og jeg sammen købe havelåger og hegnsstolper. I modsat fald tror undertegnede ikke, at stressede jeg slipper for hans plapren vedr. haveplaner, fordelene med havelåger med lås og hegnsstolper i træ vs alu.