Højskoleophold: den slags forbliver et optimalt valg til unge

Mon en af jer har personlige erfaringer med sådan et kursus i personlig planlægning og effektivitet? Mit arbejde, bloggen, venner og hobbyer forårsager, at jeg har super travlt. Også lidt for travlt. For jeg kan fornemme hvordan uopmærksomme mig misser det daglige overblik, glemmer at prioritere hvad jeg burde spendere tiden på og på samme tid lander i tidsspildere så som Instagram og Facebook. Der er mange, som noget lignende. Jeg havde på den anden side aldrig skænket det en tanke, at jeg kunne gøre noget ved det før jeg hørte om at man kan komme på kursus i personlig planlægning og effektivitet. Det virker da til at være optimalt for undertegnede medt være på den slags kursus i personlig planlægning.

Sammen med min faster Sarah har jeg sandelig allerede købt mig et såkaldt kursus i personlig planlægning og effektivitet. har behov for at blive bedre til at sige nej og se forskel på hvilke ting der er nødvendigt, og de ting som blot er tidsrøvere. Så godt det bliver at blive klogere på personlig planlægning – såvel på mit arbejde og efter arbejde.

Personlig planlægning og effektivitet har ikk været en ting, moi har brugt tid på. Men det lyder som om, at jeg personligt straks sparer tid ved at lære om personlig planlægning og bli’e skarpere.