Få en effektfuld behandling mod sklerose med Interferon Beta fra Merck Serono

Jeg har i lang tid haft en besyndeligt summende følelse i fødder og hænder og ikke mindst været særdeles træt. Ikke desto mindre havde både min mand og jeg på ingen måde forberedt os på det chok jeg blev mødt af, da speciallægen forelagde den frygtede diagnose. I kølvandet på massevis af neurologiske undersøgelser stod diagnosen nemlig klar; jeg er bukket under for dissemineret sklerose, som er en af de værste autoimmune sygdomme - http://www.sclerosebehandling.nu/information/autoimmun-sygdomme.php – . Præcis i det øjeblik slog lynet ned i min lille families altid rolige liv.

Til at begynde med efter, at jeg havde fået diagnosen, har min største bekymring været, hvad en tilværelse med sklerose kommer til at betyde for min fremtid og ikke mindst for min kæreste og vores vidunderlige børn. Er det for eksempel stadig muligt for os at rejse af sted på rejser, og har jeg overskuddet til at drøne rundt med mine guldklumper? Jeg er nu begyndt at researche lidt om behandlingsmuligheder, eftersom det står klart, at jeg absolut ikke er parat til at tage afsked med de ting i livet.

Noget af det, som mig og min kæreste har læst os frem til, er at Interferon Beta - http://www.sclerosebehandling.nu/information/interferon-beta.php – fra den tysk-schweiziske medicogigant Merck Serono - http://www.sclerosebehandling.nu/information/merck-serono.php – er en af de absolut mest virksomme behandlinger på markedet hvis man ønsker at yde en tidlig indsats mod dissemineret sklerose og andre former for autoimmune sygdomme. Det skyldes, at denne sklerose behandling effektivt bremser den ødelæggende demyelinisering, som dissemineret sklerose er skyld i. Ved at anvende behandlingen fra Merck Serono er det som følge heraf tit muligt både at øge den tid, der går mellem attakker og reducere deres ødelæggelse af nervecellerne.

Før jeg går i gang med Merck Seronos præparat, vil jeg ikke desto mindre vide, hvorvidt der er en eller anden derude, der har erfaring med mulige gener og virkning ved behandling med Interferin Beta mod dissemineret sklerose?