En lækker kaffe kan man kun få hvis man benytter en meget god kaffeautomat

Jeg er foran en computerskærm hele dagen, og mit job befinder sig i et bureau. Jeg kan godt lide arbejdet, men så når jeg tager hjem derfra, så skal jeg dog hjem til det andet job – og det er nemlig mine tre børn. Jeg er bosat i en flot bolig sammen med min mand samt vores 3 fantastiske børn på tre, fem og ni år. Jeg elsker min familie virkelig højt, men det er vanskeligt at tage sig af både job samt mine unger. Og så sover jeg ikke så godt om natten, fordi den mindste søn græder meget, dermed må jeg stå op og få ham til sove. Dette betyder, at jeg tit er sløv når jeg er på arbejdet, men gudskelov befinder der sig en kaffeautomat, og den kan jeg ikke undvære.

Det første, jeg gør, når jeg er kommet på arbejde, er, at løbe hen til vores kaffeautomat for at lave mig noget kaffe. I løbet af årene har vi haft flere kaffeautomater, men ikke alle har været ligeså gode som de andre. Arbejdets splinternye kaffeautomat er helt sikkert den bedste vi har været ejere af, og hermed kan jeg nu sige, at en vidunderlig kop kaffe altså kun kan komme af en god kaffeautomat som denne.

Koffein i kaffe gør, at jeg bliver ved med at være vågen, men jeg kan virkelig også godt lide smagen af en lækker kop kaffe. Jeg indtager to eller tre kopper, hver gang jeg er på arbejde, men når jeg er hjemme, har jeg simpelthen ikke tiden til det. Jeg ærgrer mig faktisk meget, og derfor vil jeg give mig tid til at slubre kaffe, når jeg kommer hjem og om aftenen. Faktisk er det sådan en gode kaffeautomat, vi har på kontoret, som min hustru og jeg har i overvejelserne at få.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>