En idrætsefterskole/sportsefterskole og efterskole med fitness giver dig motion og sjov

Kunne det ikke være sjovt at starte på en efterskole, Midtjylland? For nogle år siden var jeg også på efterskole dér, og det har været den dejligste tid i mit liv. En efterskole: Midtjylland har alt, hvad man kunne tænke sig. Min skole var en idræts- og sportsefterskole, det vil sige efterskole – fitness samt en skole med en masse forskellige former for sportsgrene. F.eks. var det en efterskole; boksning & fodbold med mere. Og så var det en efterskole med dans og musik samt en efterskole: design. Noget af det, jeg bedst kunne lide, var, at det var en efterskole: adventure.

Nu vil jeg fortælle nærmere om min skoles fordele, og min efterskole i Midtjylland havde mange af disse. Skolen havde naturligvis de forpligtede, boglige fag, men den havde derudover alle mulige tilvalgsfag. Takket være at det jo var en sportsefterskole og idrætsefterskole, fik man motion alle hverdage. Til sidst kunne jeg faktisk ikke dyrke nok motion, og dermed var det ret dejligt, at det også var en efterskole; fitness. En idræts- og sportsefterskole og efterskole; fitness er korrekt til dig, hvis du behøver mere energi og gerne vil blive mere sund, frisk samt glad.

De fleste sportsgrene er jeg tosset med, og da skolen var en efterskole med boksning, en efterskole med fodbold samt en efterskole; basketball med flere, havde jeg muligheden for at gøre så meget sport, som jeg gad. Samtidig var det en efterskole – dans, og det endte oprigtigt talt med, at jeg blev virkelig begejstret for dans. En efterskole; fodbold, basketball og boksning + en efterskole: dans vil være velvalgt for dig, såfremt du godt kunne tænke dig at gøre nogle forskellige genrer inden for idræt, og såfremt du er henrykt for sport samt at have det sjovt sammen med dine venner.

Fordi efterskolen tilmed var en efterskole – musik, blev jeg oplært i at musicere med en masse instrumenter, og det var virkelig medrivende. Samtidig lærte jeg at designe tøj og sy det, da det nemlig var en efterskole: design. En efterskole: design samt musik er tilpas for dig, hvis du elsker at bruge din tid på mange aktiviteter, muligvis en aktivitet du ej har prøvet tidligere, samt hvis du vil hygge dig med dine venner.

Nu vil jeg godt fortælle om det, som jeg allerbedst kunne lide ved skolen. Det var en efterskole med adventure. Vi lavede mange udendørs aktiviteter, der indimellem godt kunne være en udfordring, men meget fedt! Jeg lærte f.eks. at klatre, sejle + leve ude i skoven. En efterskole med adventure vil være belejlig for dig, såfremt du er skør med at give dig selv en udfordring. Disse adventure-oplevelser gjorde fællesskabet på skolen meget bedre.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>