Eminent lønadministration

Såfremt man er selvstændig, er det rimelig betydeligt at sikre sig den perfekte lønadministration. Nyligt har jeg debuteret med mit eget firma, som har flere fastansatte, og egentlig er der en del at tænke på som nybegyndt direktør, fx lønadministration. Glædeligvis har jeg en forbindelse til en fortræffelig forretningspartner. Denne virksomhed tilbyder administration af løn & forvaltning i forbindelse med tid såvel som feriedage. Det er til enhver tid dygtige & humørfyldte personer, som passer min virksomheds lønadministration samt de øvrige ydelser. Indtil videre er jeg med sikkerhed lykkelig for valget, og det uanset, at firmaet og jeg blot har anvendt dette firma i lidt kort tid. Dog kan jeg blot fornemme, at netop her har jeg at gøre med administration af løn med eminent kvalitet. Jeg eller de ansatte skal på ingen måde bekymre os hvorvidt de anstrengende, administrative opgaver er helt under kontrol. Og er der nogle ting, vi synes, der ser mystisk ud, da giver de os foruden lønservice desuden brugbar sparring. Ud over at tage ansvar for min og partnerens administration af løn, klarer vores samarbejdspartner ydermere alle ting, som omhandler tid. Det vil nærmere bestemt sige, at de noterer alle funktioner når det gælder komme-gå-fravær, flex, overtid, lønforhandlinger foruden rapportering. Lige nu har vi mest et dagligdags behov for den almindelige lønadministration, pga. jeg egentlig kun råder over 10 fastansatte. Men altså idet firmaet har vokset sig større, kommer det til at være smart, at hver medarbejder på egen hånd har mulighed for at undersøge oplysninger i systemet og herfra taste sit fravær samt se sin løn, ferie/fridage og andet. Derfor er jeg yderst lykkelig for vores partner i forbindelse med lønservice, idet jeg personligt kan se kæmpe gunstige muligheder både som det ser ud i nu og fremadrettet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>