Det er virkelig svært at være uden en stor altan

Som barn var der altid an altan med sol på. Der er adskillige positive facts at liste i relation til kvalitets altaner, for disse indretninger giver grobund for mange fordele. Havedøren ud til den fine altan gør frem for alt, at der skabes et større lysindfald i stuen eller soveværelset. Lejligheder kan da ellers faktisk godt have en tendens til at virke alt for mulme. Derpå er det muligt i de mørke tider tage skridtet ud på ens private altan af alle ejendommens altaner og her få en føler på, hvor stor en mængde beklædningsgenstande, én trænger at tage på. En sådan ting kan man selvfølgelig benytte også om sommeren. Mest udtalt er altaner naturligvis en enorm fordel gennem sommeren, da man her kan afholde lækre fester med grill, plus at da jeg var helt lille havde min far indkøbt en mindre minisandkasse udendørs på den store altan. Min mor var typisk en nuance mere solbrændt sat over for øvrige personer, og jeg synes, det er helt begribeligt, at familier med tilbyggede sydvendte altaner kan få temmelig meget mere sol end mennesker, som ej har. Dem der har en have og bor i villa, vil blive endnu brune.

Idet jeg tidligere har været hjemmeboende med altaner, har det virkelig været hårdt at leve hvor der ikke er altaner tilbyddet hjemmet her efter, mens jeg har været flyttet hjemmefra. I den grad var jeg herfor rigtig begejstret, dengang jeg åbnede et brev fra bestyrelsen i min ejerforening forleden. Her kommunikerede bestyrelsen, at der skal skabes en praktisk altan til hver eneste lejemål i boligen. Jeg har manglet en fin altan altid, så det er virkelig skønt at få lavet en altan udenfor. Ejendommens futuristiske altan skal være akkurat ud for lejlighedens stue, og af denne grund af det egentlig ideelt. Pladsmæssigt udbygger det dermed stuen med et solbeskinnet rum, som der er stærkt brug for. Jeg kommer til at kunne tage et skridt ud i den udendørs luft på en altan ret uden for fra min gode stue. Da jeg har lejlighed allerøverst bliver det sådan en markant opblomstring. Jeg kan dermed ikke glæde mig for meget samt fremhæve det praktiske ved altaner overdrevet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>