Det er virkelig svært at være uden altaner

I barndomshjemmet var der i lejligheden altid altan. Vi har en alenlang liste af flotte faktorer at sige i forhold til kvalitets altaner, for sådanne genererer adskillige fordele. Glaspartiet udtil altanen giver grundlag for sekundært, at der opstår et større lysindfald i stuen. For ellers kan små lejligheder godt have en bøjning imod at komme til at være for lysfattige. Og så er det lige til i vintertide tage skridtet ud på sin altan og her mærke på egen krop, hvor meget bukser og trøjer, man behøver at tage på. Det vil man klart kunne have glæde af også om sommeren. Allermest er altaner klart nok en kæmpe fordel gennem sommeren, da man her kan holde lækre sommerfester, plus at da jeg var lille havde mine forældre sat en mindre minisandkasse uden for på vores altan. Mine forældre var egentlig egentlig lidt mere brun sat over for andre folk, hvilket er forventeligt, at folk med tilgang til lækre altaner har et grundlag for at få lidt mere sol end dem, som ikke har. Familier med rådighed over privat have, vil blive de mest brune.

I min barndom har vi hver år haft store altaner og netop derfor, har det først og fremmest været ulideligt at have en lejlighed langt fra altaner sammen med lejlighederne i løbet af de senere år, hvor jeg var flyttet hjemmefra. Jeg var herfor meget glad, dengang jeg modtog det officielle brev fra ejendommens bestyrelse for nyligt. Herigennem meddelte de, at der skal konstrueres en skøn altan til alle beboeres hybel i ejendommen. Jeg har savnet en praktisk altan altid, hvorfor det kommer til at være virkelig skønt at få lavet en altan udenfor. Min nye altan skal være i forlængelse af min stue, og det er egentlig bare 10-4. Kvadratmetermæssigt udvider det egentlig min stue med et rum, som der er stort behov for. Jeg kommer til at kunne gå ud i den udendørs luft på en skøn altan ret uden for fra min stue. Eftersom jeg bor helt oppe bliver det sådan en mærkbar forbedring. Det er altså herfor jeg ikke kan juble for meget foruden at skamrose funktionaliteten ved fine altaner for meget.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>