Det er en betydelig fordel at eje en trailer

Da jeg endnu var teenager ønskede jeg mig en lækker cabriolet, som jeg kunne anvende til at ræse hen ad de danske motorveje i. Efter at have fået familie, er jeg imidlertid henrykt for, at jeg faktisk valgte at købe en robust 5-dørs dyt, for at skulle bringe buksetroldene omkring i en sportsbil ville godt nok være vanskeligt…! Sommetider har jeg dog fortsat haft problemstillinger i forbindelse med pladsmangel – for eksempel når vi har været på storshopping i Biva & indhandlet en masse møbler, der skulle bringes med til vores hjem. Netop dét problem er imidlertid ordnet nu, eftersom min ægtehustru og jeg har besluttet os for at erhverve os en trailer - www.trailergaarden-gantrup.dk – .

En trailer er utroligt praktisk og kan jo afbenyttes til ekstremt mange forskelligartede ærinder. Jeg har erfaret, at det ej udelukkende er i forbindelse med transport af fx møbler, at traileren bringes i anvendelse. Såfremt en af poderne skal hentes fra skolen sammen med cyklen, er det jo en god del simplere at smide den op i en trailer frem for at være nødsaget til at sætte den fast på øsen. De gange hvor vi har været ude for at have brug for at smutte forbi lossepladsen, har det også forekommet os meget enkelt at placere affaldet i traileren. I gamle dage skulle vi jo køre adskillige ture for at kunne få alt med.

Bl.a. af disse årsager er jeg meget glad for vores trailer. Egentlig er den et af de bedste køb, jeg nogensinde har gjort, og jeg kan slet ikke forstå, hvordan vi nogensinde har været i stand til at undvære en trailer.