Book livemusik vil være fedest at gennemføre gennem det firma, jeg har

Der findes en ting, som jeg er vild efter, at du og vennerne spreder for mig. book underholdning. For nylig er jeg opstartet som iværksætter inden for eventbooking, så derfor administrerer jeg bookingen af meget forskellig underholdning. Altså et udvalg af forskellige bands og staup komikere. Men det er en konkurrencepræget erhvervsbranche at gøre sig gældende i, og således mangler jeg hele mit netværks hjælp. Modsat vil jeg givetvis ikke tjene gysser tilstrækkeligt i forhold til at få tjent penge nok. Det drejer sig om at komme ind på feltet når det gælder erhvervet med book stand up. Den store drøm vil være, at hver eneste gang en eller anden overvejer eller laver en søgning på Google på eksempelvis book livemusik, så vil jeg være nummer et, to eller tre.

Jeg begyndte med at få kontakt til mange kendte mennesker. Jeg spurgte mig ad, om jeg kunne forvalte bookingen af dem. var jeg ude for nogle, der afviste mig, så derfor har jeg oplevet en stor portion udfordringer og nedture her optil. Dog adspurgte jeg dem, om ikke de ville have, at det er dem, som kom op, når en eller anden fremsagde: book underholdning. Og det var som regel altid en tungtvejende grund. Dermed skaffede jeg mig mange artister i min stald. Under alle omstændigheder mangler jeg, at alle udbreder budskabet om mig og muligheden for at booke stand up til alle bekendte. Jeg drømmer jo om være skelsættende som selvstændig.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>